Om mig

 
Hej,
 
jag heter Anna Demirian och är född 1977 i Yerevan, Armenien.
 
När jag var 19 år fann kärleken mig och jag flyttade till Sverige, mitt nya hemland
 
Redan som liten flicka hade jag ett stort matintresse och jag var nästan alltid i köket och hjälpte till.
Min farmor är en stor inspirationskälla för mig vad gäller mat men sedan många år tillbaka har jag insett att mat är något som förenar oss alla människor, oavsett varifrån vi kommer eller var vi är. Därför är jag mycket intresserad av matlagning i allmänhet och inte bara armenisk och svensk.
 
Jag är fullständigt galen i matlagning och allt som har med det att göra. Laga mat, baka bröd och skapa vackra och goda efterrätter är det bästa jag vet. Det är mer än hobby.
 
Självklart lagar jag allt från scratch. Jag använder mycket färska örter och är mycket noga med att råvarorna är perfekta. Oavsett vad jag tillagar så blir det alltid lite armenisk touch då detta sitter så djupt hos mig.
 
Den här bloggen, som har blivit en stor del av mitt liv, är en plattform där jag kan hålla mitt matintresse levande och dela med mig med andra matintresserade.
 
Med stor glädje kan jag också berätta att jag har vunnit den ”Stora Matbloggspriset 2018”. Det är Nordens äldsta bloggpris och det finaste man kan vinna som matbloggare. Ni anar inte hur stolt och glad jag är över priset. Jag var också nominerad i kattegorin ”Årets Bästa Foto”. Att fota mat är det bästa jag vet efter matlagningen såklart. Jag älskar det och lägger otrolig mycket tid på att styla och fota maten innan den hamnar på bloggen och instagram. Allt för att dela och inspirera alla matälskare där ute. För att locka hit er och få er laga mer mat.
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

4 reaktioner på ”Om mig”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *