Ost, Lavash & Armeniskt vin

Om jag skulle få en sista måltid att välja på så skulle det vara en rejäl ostbricka. Men det vet ni redan, om att jag är helt galen i ost. Jag är fullständig galen i ost, tillbehör och rött vin för den delen också 😉

Just därför så är det inte så konstigt att jag har en ”Ost” kategori på bloggen. Jag älskar att skapa olika ostbrickor och fota dem.
Man kan aldrig ha för många av dem enligt mig. Jag varierar med olika ostsorter, frukter, blommor och örter. Inte minst mina hemgjorda marmelader som är pricken över i. och alla mina bröd så som  min armeniska lavash/tunnbröd eller surdegsbröd… mmmm vad gott…
Det har blivet en lyxig hobby där jag lär mig något nytt varje gång. Alla dessa nya ostar med sina unika smaker… Som ni kanske misstänkt, så är just ostar det första jag vill smaka när jag är ute och reser.

Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *