Frukost

Just denna frukost är lite speciell då jag har dukat den med en stor bit armenisk ost som heter Chanax.
Den fick följa med mig hem hela vägen från Armenien där jag var sist på sommarsemester. Osten har legat i saltvatten tills nu. Den ska vi äta med hembakat surdegsbröd, örter från trädgården och hemgjord aprikosmarmelad från aprikoser från mina träd i Armenien. Skördade även en massa små söta tomater. Om ni är nyfikna och vill baka surdegsbröd så har jag olika recept som ni gärna får prova. Det finns även andra brödrecept som går snabbare att baka.
En stor bit ost med dyrbara skivor…
Nu ska vi njuta 🙂
Ha en underbar söndag
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *