Surdegsbrödsmacka

 
En lyxig macka av en jätte surdegsbrödsskiva, hembakat, spröda sparris, prosciutto och pocherat ägg. Ni vet väl att de godaste mackorna gör man på surdegsbröd!
Jag bakar ju så mycket surdegsbröd så det är ett perfekt sätt att fixa något snabbt och otrolig gott på en kvart. En härlig macka med vårens primörer.
 
 
Allt jag gjorde var att smörsteka brödskivan, ångkokta sparris, skivor av prosciutto och pocherad ägg på det!
Innan serveringen ringlade jag över lite olivolja och färsk basilika. Det ska vara snygg för ögat såklart, glöm inte det när ni lagar mat!
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *