Gravad lax

 

Gravad lax är ett måste på julbordet om ni frågar mig! Så himla enkelt och gott är det också. Det kräver bara lite förkärlek i frysen sedan är den redo att kryddas för sedan ligga i kylen och gotta sig.

Jag som älskar lax i alla former ska prova grava och experimentera med olika smaksättningar framöver.
Detta är enligt Arlas recept då jag har fått äran att vara med på julkalendern.
 
 
Pepparotskräm och kavring 🙂 
Ni måste bara prova att göra det här krämen. Ni kommer att älska den!
 
 
Pepparrotskräm
 
2,5 dl crème fraiche
1/2 dl majonäs
2 msk riven pepparrot
vitpeppar
 
Gör så här
 
Rör ihop crème fraiche, majonäs och blanda ner finriven peppparrot och vitpeppar. 
Rör om och smaka av. 
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”Gravad lax”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *