Jag vann Stora Matbloggspriset 2018

 
 
Jag vann!
Jag vann Stora Matbloggspriset och den största utmärkelsen som en bloggare kan få. Matbloggspriset är Nordens äldsta bloggpris.
Jag är så himla tacksam, stolt och glad över priset att ni inte anar. Motiveringen gick rakt in i mitt hjärta när den lästes högt från den stora scenen.
Blev tårögd och kände direkt igen mig i det jag gör, skapar och står för.
 
Motiveringen
 
”Med trädgården och skogen som inspirationskälla skapas läckra recept, omsorgsfullt komponerade och vackert fotograferade. I hennes kök möts svenska och armeniska smaker och genom hennes genuina passion för mat och råvaror har hon öppenhjärtat tagit till sig av våra svenska mattraditioner, gift dem med sitt armeniska ursprung och skapat något unikt och eget. Stort grattis!”
Stort tack till Matbloggsprisets juryn Monika Ahlberg, Ylva Vitorovic. Även mina underbara följare och vänner som trodde på mig. Inte minst min familj som alltid står ut med att äta maten kall för att det ska fotas först 😉
 
Stort grattis till årets alla nominerade och vinnare i alla kategorier.
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”Jag vann Stora Matbloggspriset 2018”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *