Lavash munsbitar med fetaost och örter

 
En sådan enkel somrig dukning med underbar doftande örtbukett, dragon och lavash bröd hela vägen från Armenien.

Vilken lycka och absolut det bästa presenten som jag kan önska mig att få. Ätbara presenter och dofter som är bekanta för mig sedan jag var barn.
Med färska örter, fetaost och lavash gör vi den bästa sommarmaten som passar till frukost, picknick och plockmat – nämligen superenkla och goda lavash munsbitar.
En het sommardag njuter man av kall vattenmelon, frukter och oliver men man behöver något mättande också och det är där rullarna kommer in.
Rullarna kan ni fixa såklart med vilken tunnbröd som ni vill. Ta det som ni gillar och finns att köpa.
Vill ni baka lavash? Jag är så nyfiken på vad ni tycker om det!?
 
 
Recept
 
2–3 mjuka tunnbröd
En knippa blandade färska örter
200 g fetost
50 g smör
 
Gör så här
 
Bre smör på bröden, skär fetaost i skivor och lägg på ena sidan på kanten och örter utan att hacka. Rulla ihop och skär i 4–5 cm bitar.
Förvara i kylen lindat i plastfolie om ni ska äta senare.
Mina favoritörter i rullen är basilika, koriander, dragon, persilja.
Ni tar vilka örter som ni gillar såklart.

 
 
 

Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

17 reaktioner på ”Lavash munsbitar med fetaost och örter”

  1. Jag är ingen ost människa egentligen, och när jag äter ost är det endast från komjölk. Men sen så är jag laktosintolerant också vilket gör att jag undviker alla ostar. Så därför äter jag inte Feta ost. 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *