Ostbricka

 
Ostbricka och helg är något som hör ihop. Jag älskar ostar och framförallt all tillbehör som piffar till med olika smaker och färger.
 
Ostbrickan har blivit så mycket mer än bara det. Ta fram det du gillar och piffa till med dina favorit frukter, nötter, bröd, kex och marmelader. Kalla dem hang-arounds eller side-kicks men utan dem så är ingen ostbricka komplett!
 
Man kan höja upplevelsen genom att varje sinne får vara med. Låt även ögonen vara med genom att skapa olika nivåer med marmorskivor, träbrädor och gamla fat. Jag älskar även att ha med linnedukar i kombination med vaxpapper som ger en rustik känsla.
Det enda jag saknar är en egen källare som jag direkt skulle omvandla till vin och oskkällare…
 
 
En liten hemlighet – ostbrickan är min snabbmat som jag njuter av kanske oftare än jag borde. Det kan bli ett par gånger i veckan ibland just kanske darför har bloggen fått en kategori ”Ostbricka”
 
Just denna gång så får den se ut så här, som vanligt med mina aprikoser men också dessa vackra och ljuvliga druvor. Dessa mörklila vindruvor var så vackra att jag kunde bara inte motstå dem. Jag visste att det skulle bli bra på bild och ge ostbrickan det där lilla extra…
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *