Vattenmelonsallad med fetaost och mynta

 
En härlig sommrig vattenmelonsallad,
Sälta, sötma, crunch och röda rubiner som bling bling. Japp även dessa röda rubiner kan användas mitt i sommaren. Visst är de vackra?
Jag älskar fetaost och brukade smula ner den i allt jag åt när jag var barn och det sitter kvar 🙂 Jag köper alltid grekisk fetaost, en speciell favorit är faktiskt Foontanas äkta grekisk fårost.
Denna sallad tar mig tillbaka till min barndom då vi åt mycket vattenmelon med fetaost, färska örter och bröd. Sommarmat i den heta värmen då man inte orkade äta tung mat.
 
 
 
Recept
 
2 stora vattenmelonklyftor
2 msk granatäppelkärnor
150 g fetaost
3 msk olivolja
salt, peppar
färsk mynta
 
Gör så här
 
Skär vattenmelonen och fetaosten i lika små kuber, Lägg upp först vattenmelonen på en fat sedan fetaosten, ringla över olivoljan, salta, peppra och garnera med färsk mynta och granatäppelkärnor (vallfritt)
Gott till grillat eller ät som det är!
 
 
 
 

Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *