![](https://www.kitchenofanna.se/wp-content/uploads/2015/11/nur1_563f36282a6b2279bc12e903.jpg)
Älskar granatäpple,
denna underbara vackra frukt med intenssiva röda rubiner. Så himla gott att äta men även vacker att garnera maten med och att ha i sallader och bakverk.
![](https://www.kitchenofanna.se/wp-content/uploads/2016/12/granatappelpepparkakor1_58430a702a6b22a6efd86fcc.jpg)
Va sägs om att baka granatäppelformade pepparkakor?
Visst är de söta?, mina pepparkakor med armenisk touch. Lite annorlunda som mig kanske 😉 formarna har min äkta hälft fixat åt mig men man kan även skära formen med en kniv om man har tålamod.
![](https://www.kitchenofanna.se/wp-content/uploads/2016/12/pepparkakor3_58430e7addf2b32fa5cc3138.jpg)
![](https://www.kitchenofanna.se/wp-content/uploads/2016/12/pepparkakor2_584347789606ee22a4358fc9.jpg)
Ni får receptet på en mycket lyckad krystyr som jag har använd mig av. Lågom tjock och lätt att jobba med. Gör små spritspåsar med bakpapper.
Krystyr
4 dl florsocker
1 äggvita
1 msk ättika
Gör så här
Blanda ihop alla ingrredienser och vispa med en visp. Gör små spritspåsar av bakpapper och fyll i krystyren.