Intervjuad av Matbloggspriset

 
God morgon,
 
va gör jag undrar ni? kanske ser det ut som om jag dansar? men jag tränar på att baka armenisk lavas/tunnbröd. Jag svänger den i lyften så att den blir tunnare, lite som en pizzadeg. Sedan ska jag lägga brödet på kudden som ni ser på bordet och slå på insidan av min tounir/jurdugn där den ska bakas. Det här är inte det lättaste ska ni veta men träning ger färdighet.
 
Jag älskar denna bild och skickade till matbloggspriset där det finns en intevju om mig, min mat och hur kommer det sig att jag började blogga om mat. Länkar så får ni också ta del av det Här.
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”Intervjuad av Matbloggspriset”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *