Vegetariska pastarullar

 
Recept
 
8 st färska lasangeplattor
300 g spenat (fryst)
1 dl riven cheddarost
100 g fetaost
400 g cherrytomater i burk (mutti)
1 röd paprika
100 g selleri
1 stor lök
1 klyfta vitlök
2 msk olja
färsk chili och basilika 
 
Gör så här
 
Tina frysta spenaten och krama ur all vätska. Finhacka löken och fräs den tillsammans med spenaten en stund i oljan, salta, peppra. Låt det svalna.
Hacka paprikan, sellerin i grova bitar och mixa med vitlök och cherrytomaterna till en lite grov tomatsås. 
Lägg lasangeplattorna i någon minut i kokande vatten.
Häll pastasåsen på botten i en ugnsforn, fördela spenatfyllningen på lasangeplattorna, rulla ihop dem och lägg på tomatsåsen.
Strö över osten och grädda i ugnen tills osten har smällt och fått lite gyllenebrun färg. Ta ut och smula över fetaosten, garnera med färsk hackade chili och basilika.
 
Njut med en härlig sallad!
 

Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *