Glödhett och grönska från trädgården

 
Visst vattnas det i munnen!?
Grillad kycklingben med min egen marinad och grönska från trädgården så är middagen räddad.
Hellt underbar att det är nästan oktober och jag har skördat mina tomater, basilikan och salladen i min skål.
Jag blir så varmt om hjärtat och lycklig av dessa små sakerna. 
Min goda dressing med lite hetta ger karaktär till salladen. Receptet på hur jag marinerar och grillar min kyckling hittar du under kategorin grillat.
 
Salladdressing
 
150 g blandad sallad
6 små tomater
1 dl grovhackad salladslök
1 liten färsk finhackad chili 
färsk bacilika 
1/2 dl olivolja 
1 tsk Dijon senap
saft av en halv citron
flingsalt och peppar efter smak
 
Blanda alla ingredienserna till dressingen och låt den stå en stund. Häll dressingen på salladen och blanda.
Lägg upp salladen på ett fat.
 
 

Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *