De är här – skogens guld

 

 

Nu är de här! skogens guld, underbara och goda kantareller.
I helgen var jag ute i skogen och plockade, kan även säga att det blir kantarellår i år. Regnet har gjort nytta och det finns hur mycket kantareller som helst i skogen, så ut och plocka!
 
För mig som älskar att vara ute i skogen är detta rena rama lyckan och så är det närmare dit än till Ica 🙂
Egentligen så är det helt otrolig att vi har allemansrätten i Sverige som tillåter alla människor att gå och vara i alla skogar som finns. Om jag inte har fel så är Sverige det enda landet i hela världen som har denna lag.
Hoppas att det förblir så också!
Med kantareller kan man göra så himla goda rätter och mackor och ni hittar recept här på bloggen. 
Följer ni mig på instagram så kommer det mycket ofta bättre uppdatering med bilder på min mat än här. Följ mig där så får ni se vad jag kommer att laga med mina kantareller. Det är mycket smidigare som ni förstår.
Jag heter Kitchenofanna där med såklart.
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”De är här – skogens guld”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *