Bellini – Anna style

 
Hej på er,
 
det här med att blanda och fixa drinkar med alkohol är jag inte så duktig på men har bestämt mig att i sommar  så ska jag blanda hej vilt både för att prova och lära mig.
Visst är det härligt att kunna fixa lite sommar dryck när man får besök eller för sig själv. Det här med bubbel drinkar klarar vem som helst att fixa eller hur? och vem gillar inte bubbel?
 
Bellini är mycket enkel att fixa, det ända som är riktigt viktigt är att persikorna är mycket mogna så att det blir god fruktsaft av fruktköttet  – det är hela grejen. Det går säkert att fixa med färdig persikojuice men mycket godare om man pressar sin egen såklart. Det här är så enkelt och kan fixas medan du har besök.
Jag köpte dessa platta persikor och lät dem stå framme på bordet för att mogna ordentligt. Jag pressade sedan periskohalvorna med skalet på genom en sil, hällde i ett champagneglas ca en 1/3 och sedan iskall Prosecco på det.
 
Just fruktskalet ger drycken den härliga färgen, som är så vackert! vad tycker ni?
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

5 reaktioner på ”Bellini – Anna style”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *