Fetaost och citrontimjan gratinerad lax

 
Ibland så känns det riktigt bra när jag tar bilder och andra gånger mindre bra. Det här är en av den senare typen tyvärr. Det blåste som den ute men så envis som jag är så ville jag absolute ta mina bilder utomhus.
Jag vill ändå lägga upp den och även dela receptet för att det är så lätt att fixa och så är det gott och nyttigt också.
 
Recept
 
800 g färsk lax
100 g fetaost
Några kvistar färsk citrontimjan
2-3 msk olivolja
1/2 tesked salt och vitpeppar
1 tsk paprikapulver
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxen på ett ugnsfat med bakpapper på. Salta och peppra laxen, smula fetaosten över, strö över paprikapulver och timjan (ta bara bladen från timjankvisten) och toppa laxen, ringla över olivoljan och grädda mitt i ugnen i ca 15-20 min.
 
Servera med potatissallad.
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”Fetaost och citrontimjan gratinerad lax”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *