Mera surgdegsbröd

Det har blivit en tradition att baka surdegsbröd hemma hos mig. Var tredje dag så har vi fina limpor hemma. Barnen tycker om det och gubben är också nöjd. Själv blir jag mycket stolt varje gång jag tar ut dem från ugnen.
Samma recept som durum pave.
Mitt eget surdegsbröd som innehåller bara vatten, mjöl och salt, bättre än så kan det inte bli.  
 
 
 

Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

2 reaktioner på ”Mera surgdegsbröd”

  1. Måste säga att jag är mäkta imponerad av dina limpor. Ser verkligen gott ut! Måste nog prova ditt recept och se om jag lyckas. Mannen älskar surdegsbröd! Kommer att följa din blogg i jakt på nya recept och inspiration 🙂 Kram, Tallin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *