Konstig abstinensbesvär – Surdegsbrödsbakning…

Har jag nämnt att jag bara ääälskar bröd? – säkert har jag det, men inte vilket som helst utan hembakad surdegsbröd!
Jag använder samma recept varje gång men varierar med olika mjölsorter.
 
Men efter ett tag så vågar man ta ögon mått och inte följa någon recept alls utan lita på mina händer och hur det känns när jag har de i degen. Det gör jag i alla fall.
 
Det absolute viktigaste är att man har en bubblig surdeg och bra mjöl såklart. Resten är faktiskt lätt som plätt. Det behövs bara en massa kärlek och engagemang så kommer ni lyckas, jag lovar. Precis som med vad som helst!  
Ge inte upp så lätt! – Sätt igång med bakningen och som ni vet – Övning ger färdighet!
 
 
 
 
Anna

Hej och välkommen till KitchenOfAnna.
Jag heter Anna och det är jag som skapar, lagar och fotar allt det ni ser här!

Här hittar du alla mina recept på min mat, bröd och söta bakverk.

Hoppas att du blir inspirerad, hungrig och vill sätta igång med hemlagat mat.

Kategorier

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *